3D design för alla

Hur många gånger har du inte suttit där…

Fått en idé… funderat… släppt den… funderat lite till… tagit fram papper och penna för att få ner din idé på ett papper… inser att du ritar som en kratta… visat din sambo som vikt sig i skratt då det hon ser inte alls liknar din idé överhuvudtaget (om det är sambons livliga fantasi eller inte låter vi vara osagt!)

Oavsett kanske det är dags att ta dina idéer på lite större allvar? Dags att låta din fantasiflöda och ta det hela ett steg längre än papper och penna (även om det är kul att glädja sambon!)

Hos oss på Dahlman Design erbjuder vi online kurser i 3D modellering för alla!

(Och vi har märkt att det är de som ritar som krattor som har bäst anlag för framgång 😉

Kurserna sker när du vill, på dygnets alla timmar, och innehåller allt du behöver veta för att komma igång (samt slutföra) din idé från papper till något som går att vrida, vända, färglägga och “provköra” på en dator.

Vi lovar att när du väl kommit igång med 3D så kommer du inte kunna släppa det!

Framtiden är inom IT och teknik, och här har 3D en stor plats. En snygg design imponerar, en design som dessutom går att vrida och se både ut- / insida på imponerar desto mer.

(Sambons skratt kommer bytas mot avundsjuka blickar och imponerade hejarop!)

Skulle du dessutom känna att detta verkligen är något för dig så finns det fortsättningskurser där vi tar dina ny lärda kunskaper ett steg längre – kanske är det chefen du imponerar på nästa gång?

Skulle du ha några frågor eller funderingar gällande våra kurser, programvaror eller annat så är det bara att du hör av dig – Vi på Dahlman Design finns här för att leda dig in i världen av 3D!