3D Programvara – Kvalité för rätt pris

Idag ligger 3D i tiden, och vi på Dahlman Design vill därför erbjuda programvaror som uppnår dagens höga krav.

Att bortgå från den vanliga 2D plattformen och kliva in i världen av 3D är för några skrämmande, men vi lovar att när du väl tagit klivet så kommer du aldrig se tillbaka. För vem skulle inte vilja kunna se sin idé komma till liv. Där möjligheterna är oändliga och du både kan vrida, kliva in, och förändra helt enligt dina egna visioner och planer.

Väldigt ofta blir 3D produkter bättre från start vid produktion då du faktiskt kunnat se produkten på ett större plan än om det endast är en 2D ritning.

Våra programvaror erbjuder därför kvalité till rätt pris. Men effektivitet och användarvänlighet som passar oavsett om du modellerar för din egna firmas marknadsföring eller om det för att färdigställa en produkt modell.

Självklart kan du även använda det till privat bruk om du känner att du inte får utlopp för din kreativa sida i vardagen!

Programmet klarar av alla utmaningar och finns med flera olika inställningar beroende på vilken användare som nyttjar det.

Med andra ord kommer programmet ge dig många olika möjligheter och det sätter inga hinder när du vill ha ner din idé till en verklig modell som går att vrida, färgsätta, ändra eller utforma utifrån dina egna regler.

Vi erbjuder även onlinekurser för de gånger du känner att du vill ha ett helhetspaket innehållande både lärdom samt program.

Kanske har du en bra grundkunskap men känner att du nu vill vidareutbilda dig för att ta dig ett steg längre i din yrkesutveckling eller kanske du vill lära känna ditt nya program.

Oavsett så finns vi här för dig, så tveka inte att höra av dig de gånger du har frågor eller funderingar – Vi på Dahlman Design finns här för att visa vägen in i världen av 3D!