Bygg ditt drömhus i 3D

Är du trött på att ritningen inte blir som du tänkt dig?

Trött på att huset blir snett och vint, att möblerna ser ut som jättar och att altanen ser ut att minska för var gång du ritar den.

Är du utmattad av att ha koll på alla ritningar och papper. Ett för höger sida, ett för vänster sida, ett för husets fram sida, baksida och så alla ritningar som visar var rum med och utan inredning.

Blir du frustrerad på att olika byggbolag helt enkelt inte förstår din tanke och blir du rädd på tanken att lägga ut alla dessa pengar utan att faktiskt få ditt drömhus?

Då har vi programmet för dig!

Genom att använda 3D skapar du en naturtrogen illusion av vad du verkligen vill skapa! Det finns inte längre några hinder eller stopp för dina idéer utan alla vägar är öppna.

Du kan skapa, ändra, lägga till, ta bort, göra om igen utan att det kräver timmar av kramp i armen efter att du effektivt använd suddgummit!

Tänk bara på hur lätt det kommer att gå att förändra ett rums väggar eller var den öppna spisen stå!

Med vårt program når du framgång, och du kommer inte längre stöta på problem med att någon byggherre inte förstår vad du vill. För med programmets alla hjälpmedel så kan du tydligt visa hur du tänkt att huset ska se ut – sida till sida, inom- och utomhus, tak som källare.

De kan även visa dig hur de tänker och vilka alternativ de tycker känns bäst utan att det ska krävas extra möten eller väntan på att nya ritningar ska skapas.

Skulle du även vilja ha en bra uppstart i programmet så erbjuder vi onlinekurser för vårt program! Helt på distans, online dygnets alla timmar så att det finns tillgängligt just när du behöver det.