Dags för ett nytt karriärval? Testa 3D modellering

Känns det som du sitter i samma hjulspår och inte kommer vidare, kanske känns det som du tappat din kreativa sida på sistone och att du har en massa idéer och tankar som vill komma fram men du vet inte riktigt på vad?

Testa då våra 3D onlinekurser!

Tillgängliga för dig – när det passar dig. Olika svårighetsnivåer och pedagogiska steg.

3D är ingen nyhet men det är något som växer i dagens samhälle och som inte kommer att försvinna. Tekniken tas in mer och mer, automatiseringar och effektiviseringar sker dagligen och även här finns 3D med.

Att se något i sin helhet, att kunna göra snabba förändringar, kunna vrida och vända är något som ses som ett måste idag. Och dessa ändringar måste kunna ske snabbt!

Med våra kurser lär du dig allt från grunden. Hur du startar för att få ner din idé, från tanke till dator, där du sedan kan förändra, bygga vidare och förbättra helt utifrån dina egna tankar och vilja.

Tänk dig att kunna visa dina chefer och medarbetare vad du menar och tänker, snabbt – proffsigt – enkelt. De kan själva vrida och vända, se in- och utsida och förstå din helhet med en gång.

Allt sparat tryggt och säkert så att du aldrig mer behöver fundera på om du glömde något papper hemma eller fundera på om chefen kommer gilla färgen du valt (för gör han inte det så tar det ju bara sekunder att byta till en annan!)

Att kunna 3D modellering är något som kan vara en karriärs-knuff, och om inte annat är det något som du själv kommer att växa med och ta med dig under resten av ditt liv. För helt ärligt – när lärde du dig något sist, som du inte sedan tar med dig under resans gång!

Har du några funderingar är du hjärtligt välkommen att höra av dig, Vi på Dahlman Design finns här för att svara på alla dina 3D frågor.