Nyfiken på 3D design?

Har du sett häftiga bilder på vrålåk, funderat på att möblera om ditt hus eller kanske t.o.m. bygga ett hus?

Kanske har du en idé men inte riktigt lyckats få fram din tanke med vanligt papper och penna?

Då är detta rätt ställe för dig!

Vi på Dahlman Design erbjuder helhetslösningar för dig som vill testa på 3D design och känna på hur det är att skapa något i sin helhet.

Våra kurser sker helt online så att du själv kan välja när det passar dig. Vi erbjuden även programvaror till förmånliga priser så att du som kund ska känna att du finner allt du behöver på ett och samma ställe.

(Självklart går det även bra att endast köpa programvaror utan att vara med på våra distanskurser)

Kurserna är utformade för att passa alla, så oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med 3D innan så är kurserna rätt för dig.

Du får en helhetsbild över vad ett arbete med 3D innebär. Du får känna på hur kul och inspirerande det är att skapa något från start och vara med under resans gång till färdig 3D modell.

Att arbeta med 3D påminner inte om något annat du skapat eller gjort då du helt kommer ifrån känslan av papper och penna. Arbetet kommer till liv och du kan både vrida och vända på ditt objekt under tiden du själv bygger det. Genom att göra detta får du också en bättre förståelse för hur saker och ting fungerar – vilket i sin tur ger en större känsla för realism i det du skapar i 3D programmet.

Har du några funderingar eller frågor om vilket av våra erbjudanden som passar dig bäst så hör av dig så hjälper vi dig gärna.

Hjärtligt välkommen till Dahlman Design, vi hoppas vi snart hör ifrån dig!